História nás oddeľuje

Naše referencie

Sme správne rozhodnutie

0
+

Védett ingatlan

0
+

Aktív ügyfél

0
+

Sürgősségi jármű

Önöknek köszönhetően haladunk előre

Ügyfél referenciák

"A DefensePro céggel 2017 óta működünk együtt. Több tömegrendezvény lebonyolításában segítettek, köztük vezető Szlovák előadók fellépését is, és szerződést kötöttünk velük a elfogási szolgáltatásra is. Munkájuk rendkívül profi, nagyon emberi hozzáállással.

település polgármestere JUDr. Štefan Gašparovič

A Defense Pro különféle tevékenységeket végez közösségünkben, amelyek segítenek fenntartani a rendet és a biztonságot a közterületeken. Munkájuk elengedhetetlen része a járőrözés, a kulturális rendezvények szervezésének felügyelete és nem utolsósorban a kóbor kutyák befogása. A szolgáltatások széles köre ellenére nagyon felelősségteljesen és becsületesen végzik munkájukat.

Mgr. Klačko Ján, Nagyborsa polgármestere

Anton Danter, starosta obce Veľký Biel, vyjadruje spokojnosť so spoločnosťou Defense Pro, s.r.o. s ktorou obec spolupracuje od r. 2016. Bezpečnostná služba zabezpečuje bezpečný chod v obci, ako aj odchytovú službu a videomonitoring obce, priestory prístupné verejnosti, napomáhajú pri odhaľovaní kriminality ako aj pri ochrane majetku.

Spolupracujú pri obecných akciách ako deň obce, hody, športové podujatia, voľby, cirkevné podujatia a usmerňovanie dopravy. Sú nápomocní policajnému zboru pri objasňovaní kriminálnych činov.

S prácou spoločnosti som nadmieru spokojný, je to vysoko profesionálna spoločnosť.

Anton Danter, starosta

Obec Veľký Biel

Rendkívül elégedett vagyok a DefensePro falunkban végzett munkájával. Munkájuk magas szakmai színvonalon folyik. Együttműködünk a céggel a kóbor kutyák befogásában is, ami mostanában minden faluban nagy gondot okoz.

Nagyon gyorsan kezelik a közrend megzvarását is. A faluban végzett járőrözésüknek köszönhetően csökken a lopások száma.

Kulturális rendezvények lebonyolításában is együttműködünk a DefensePro-val.

Čermák Štefan, Zonc polgármestere

Önkormányzatunk 2017-ben kezdte meg az együttműködést a DefencePro céggel. Szakszerű hozzáállásukkal, szolgáltatásaikkal meggyőztek bennünket. Önkormányzatunk az általános rendezvények lebonyolításában való segítségnyújtástól, a kutyák elfogástól, és a községben megszokott rend biztosításáig veszi igénybe a szolgáltatásokat. Nagyra értékelem, hogy váratlan helyzetekben is készn állnak nyújtani szolgáltatásaikat.

Čechovičová Adriana, Limpak polgármestere

S poskytovaním služieb sme nadmieru spokojní a výkon predmetu oboch zmlúv má veľmi pozitívny efekt, čoho dôkazom je rozšírenie služieb. Spoločnosť Defense Pro pristupuje k plneniu požiadaviek korektne, zodpovedne, flexibilne a tiež vysoko profesionálne. Z tohto dôvodu bude spolupráca pokračovať aj naďalej a ich služby vysoko odporúčame.
 
Peter Múčka
starosta obce

A Defense Pro professzionális hozzáállásával 2018 óta segít bennünket pincészetünk üzlethelyiségeinek, ingatlanainak és létesítményeinek védelmében. Nagyon elégedettek vagyunk a velük folytatott együttműködéssel, és biztonságban érezzük magunkat védőszárnyaik alatt.

Hrozeková Marcela, a PEREG kft ügyvezető igazgatója

2017 óta kapcsolódunk a Defense Pro központi biztonsági pultjához. A védett objektum folyamatos felügyelete mellett biztosítják számunkra a beavatkozó egység azonnali kilépését, működésünk védelmét és fizikai őrzését. A cég munkatársai kedves és mindig segítőkész szakemberek. Együttműködésünk során a működés során felmerült kritikus pillanatok megoldásában is segítettek, mint például a dolgozók idegenek általi éjszakai zaklatása, a dolgozók problémás viselkedése függőséget okozó szer hatása alatt. A lopás gyanújában az azonnali bevetés segített, amikor a rendőrök kiérkezéséig őrizték a gyanúsítottakat.

Köszönjük együttműködésüket, és nagyra értékeljük azt az egyéni megközelítést, amelyet szociális intézményünk számára kialakítottak.

Ing. Nováková Eva, igazgató

Spolupracovať s Defense Pro bol správny krok pre našu firmu. Od prvého dňa preukazujú promptnosť, profesionalitu, výborné technické pozadie a snahu nad rámec ich povinností. Defense Pro odporúčame každému , kto chce mať svoj objekt pod ochranou a cítiť sa skutočne bezpečne.

Ezúton is szeretném megköszönni a szakszerű és egyben nagyon emberi hozzáállást, amellyel gyermekünk kórházba szállítását biztosították. Köszönöm és minden jót kívánok. 🙂

PhDr. Hannikerová Anna, törvényes.

Ön 2018 óta védi klubunkat, és rendkívül elégedettek vagyunk szolgáltatásaival. Különösen nagyra értékeljük munkatársai hajlandóságát, jó közérzetét és a cégünk látogatóihoz való emberi hozzáállásukat. Működés közben a központi biztonsági pulthoz bekötött riasztónk van és nyitvatartási időn kívül az objektum az önök védelme alatt áll, szolgáltatásait szeretettel ajánljuk.

Slovák Štefan ügyvezető igazgató

Ďakujeme za spoluprácu ľuďom zo spoločnosti Defense Pro. Profesionalita, ústretovosť, voči zákazníkom a proaktívny prístup je to, čím si nás získali.
 
Meet Meat Restaurant & Bar
 
hu_HUHU