Ismerjen meg minket

Kik is vagyunk valójában

Szakmaiság

A biztonság kérdése gyakran érzékeny információkat érint. A diszkréció és az ügyfelek magánéletének védelme az első számú prioritásunk.

Titoktartási kötelezettségünk van minden, a munkafeladatok ellátásával kapcsolatos tényhez.

Ügyfeleink érdekeit képviseljük.

Kérdéseik

Kik vagyunk

Székhelyünk és üzemi központunk Bazin városban található. Szolgáltatásainkat Szlovákia egész területén biztosítjuk munkahelyeinken, üzleti partnereinken és képzett munkatársainkon keresztül.

2014 óta működünk a szlovák piacon, a volt szlovák fegyveres erők hosszú távú tapasztalataira támaszkodva.

Magánbiztonsági szolgálat vagyunk, több éves bevált munkafolyamatunkat és a biztonság területén szerzett tapasztalatainkat tükröztük cégünk fejlődésében.

Biztonsági szolgálat vagyunk, az integritásra fektetve választjuk ki a cégünkhöz csatlakozó munkatársakat, de csak ajánlások és ellenőrzött referenciák alapján.

Ha többet akar tudni

Mit csinálunk

Tevékenységünk alapja az őrszolgálat, de ügyfeleink részére oktatást, tanácsadást, műszaki szolgáltatást is biztosítunk, biztosítunk Önnek vagyonvédelmi rendszert és riasztószerelést. Cégünk a magántulajdon védelme mellett az önkormányzatok biztonsági szolgáltatásaival foglalkozik.

A kutyák befogása, amelyet professzionális szinten biztosítunk Közép- és Nyugat-Szlovákia összes települése számára, szorosan összefügg az önkormányzatoknak nyújtott biztonsági szolgáltatásokkal.

Cégünk takarítási szolgáltatásokat is nyújt, olyan fontos szempontra helyezve a hangsúlyt, mint a személyes biztonság és a magánélet. 

Az együttműködés alapja a megbízhatóság, nálunk stabil és bizonyított munkatársakra számíthat. Minden általunk nyújtott szolgáltatást a személyes biztonságra és az Ön magánéletének védelmére helyezve biztosítunk.

Rugalmasság

Az Ön igényeihez és rendszeréhez igazodunk

Rugalmasan, operatívan, hatékonyan dolgozunk.

A biztonsági szolgáltatás megrendelése gyakran hosszadalmas folyamat, de nem nálunk. Hívjon minket bármikor az operatív központban, ha Ön részéről megfelel a törvényi előírásoknak, szinte azonnal beszállhatunk. Személyvédelem, személy- és vagyonvédelem, épület biztonsága, központi biztonsági pult, riasztó, vagy biztonsági szállító szerelés, az üzemeltető a hét minden napján, 24 órában az Ön rendelkezésére áll.

A DEFENSEPRO egy aktív védelem.

Törvényesség §

Licencek, tanúsítványok, jogosultságok...

Munkatársainkat gondosan, képességeik alapján választjuk ki egy adott szerződéstípusra, nem csak szakképzettnek és jó hírnévvel rendelkezőnek kell lenniük, hanem személyes előfeltételekkel is kell rendelkezniük az adott munkatípushoz. Előre meghatározzák képességeiket és szerzett tapasztalataikat.

Együttműködünk a Szlovák Köztársaság Rendőrségével a közrend biztosításában, a bűncselekmények felderítésében, az elkövetők azonosításában és a büntetőeljárásban történő bizonyításban.

Meg akarja tudni

Mik vagyunk mi

Átláthatóak vagyunk. A velünk való kommunikáció világos, közvetlen és egyértelmű, valamint garanciát vállalunk munkánkért.

Felelősek vagyunk. Munkához, de nem várt következményekhez is szembe nézünk.

Ügyfeleink elégedettsége az első számú prioritásunk, a hosszú távú együttműködésre és a jó kapcsolatokra támaszkodunk.

Biztosítási fedezettel rendelkezünk a szolgáltatás nyújtásával, illetve az e tevékenységből eredő kapcsolataival összefüggésben más személy egészségében és vagyonában okozott károkért a biztosított felelősségére.

A siker alapja az elégedett ügyfél
hosszú távú együttműködésre építünk.

Horvátik Tomáš cégigazgató

hu_HUHU