Megbízhatóság egyetlen célre vezet

- Hatékony védelem -

Megvédjük prioritásait

Biztonsági
szolgálat

Műszaki
szolgálat

Nyomozó
szolgálat

Elfogási
szolgáltatás

Ismerjen meg minket

Defense Pro

Székhelyünk és üzemi központunk Bazin városban található. Szolgáltatásainkat Szlovákia egész területén biztosítjuk munkahelyeinken, üzleti partnereinken és képzett munkatársainkon keresztül.

2014 óta működünk a Szlovák piacon.

Szervezetünk jelentős része Nyugat-Szlovákiában összpontosul, partnereinkkel együttműködve Szlovákia egész területén nyújtunk szolgáltatást.

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk

0
+

Védett ingatlan

0
+

Aktív ügyfél

0
+

Sürgősségi jármű

Önöknek köszönhetően haladunk előre

Ügyfél referenciák

"A DefensePro céggel 2017 óta működünk együtt. Több tömegrendezvény lebonyolításában segítettek, köztük vezető Szlovák előadók fellépését is, és szerződést kötöttünk velük a elfogási szolgáltatásra is. Munkájuk rendkívül profi, nagyon emberi hozzáállással.

település polgármestere JUDr. Štefan Gašparovič

A Defense Pro különféle tevékenységeket végez közösségünkben, amelyek segítenek fenntartani a rendet és a biztonságot a közterületeken. Munkájuk elengedhetetlen része a járőrözés, a kulturális rendezvények szervezésének felügyelete és nem utolsósorban a kóbor kutyák befogása. A szolgáltatások széles köre ellenére nagyon felelősségteljesen és becsületesen végzik munkájukat.

Mgr. Klačko Ján, Nagyborsa polgármestere

Rendkívül elégedett vagyok a DefensePro falunkban végzett munkájával. Munkájuk magas szakmai színvonalon folyik. Együttműködünk a céggel a kóbor kutyák befogásában is, ami mostanában minden faluban nagy gondot okoz.

Nagyon gyorsan kezelik a közrend megzvarását is. A faluban végzett járőrözésüknek köszönhetően csökken a lopások száma.

Kulturális rendezvények lebonyolításában is együttműködünk a DefensePro-val.

Čermák Štefan, Zonc polgármestere

Önkormányzatunk 2017-ben kezdte meg az együttműködést a DefencePro céggel. Szakszerű hozzáállásukkal, szolgáltatásaikkal meggyőztek bennünket. Önkormányzatunk az általános rendezvények lebonyolításában való segítségnyújtástól, a kutyák elfogástól, és a községben megszokott rend biztosításáig veszi igénybe a szolgáltatásokat. Nagyra értékelem, hogy váratlan helyzetekben is készn állnak nyújtani szolgáltatásaikat.

Čechovičová Adriana, Limpak polgármestere

A Defense Pro professzionális hozzáállásával 2018 óta segít bennünket pincészetünk üzlethelyiségeinek, ingatlanainak és létesítményeinek védelmében. Nagyon elégedettek vagyunk a velük folytatott együttműködéssel, és biztonságban érezzük magunkat védőszárnyaik alatt.

Hrozeková Marcela, a PEREG kft ügyvezető igazgatója

2017 óta kapcsolódunk a Defense Pro központi biztonsági pultjához. A védett objektum folyamatos felügyelete mellett biztosítják számunkra a beavatkozó egység azonnali kilépését, működésünk védelmét és fizikai őrzését. A cég munkatársai kedves és mindig segítőkész szakemberek. Együttműködésünk során a működés során felmerült kritikus pillanatok megoldásában is segítettek, mint például a dolgozók idegenek általi éjszakai zaklatása, a dolgozók problémás viselkedése függőséget okozó szer hatása alatt. A lopás gyanújában az azonnali bevetés segített, amikor a rendőrök kiérkezéséig őrizték a gyanúsítottakat.

Köszönjük együttműködésüket, és nagyra értékeljük azt az egyéni megközelítést, amelyet szociális intézményünk számára kialakítottak.

Ing. Nováková Eva, igazgató

Ezúton is szeretném megköszönni a szakszerű és egyben nagyon emberi hozzáállást, amellyel gyermekünk kórházba szállítását biztosították. Köszönöm és minden jót kívánok. 🙂

PhDr. Hannikerová Anna, törvényes.

Ön 2018 óta védi klubunkat, és rendkívül elégedettek vagyunk szolgáltatásaival. Különösen nagyra értékeljük munkatársai hajlandóságát, jó közérzetét és a cégünk látogatóihoz való emberi hozzáállásukat. Működés közben a központi biztonsági pulthoz bekötött riasztónk van és nyitvatartási időn kívül az objektum az önök védelme alatt áll, szolgáltatásait szeretettel ajánljuk.

Slovák Štefan ügyvezető igazgató

hu_HUHU

STAŇTE SA ČLENOM NÁŠHO TÍMU SBS:

BEZPEČNOSTNÝ PRACOVNÍK